Palvelut

Teemme ideastasi totta

Uutta tuotetta kehitettäessä rohkaisemme sinua ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi ja pääsemään haluttuun lopputulokseen. Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia solumateriaaleja ja valmistustapoja, joilla tuotteestasi tulee paras mahdollinen. Meiltä saat suunnittelun ja prototyypin valmistuksen samasta osoitteesta!

Suunnittelupalvelu

Meihin voit ottaa yhteyttä pelkän idean tai ajatuksen kanssa eli et tarvitse lainkaan valmiita piirustuksia tai suunnitelmia. Me käymme idean kanssasi läpi ja suunnittelemme tuotteen puolestasi. Oli kyseessä sitten täysin uusi tuote tai esimerkiksi tiettyyn tarpeeseen (kuten pakkaus tai eriste) kaivattu räätälöity ratkaisu, ota meihin yhteyttä. Tunnemme raaka-aineiden ja valmistustekniikoiden asettamat reunaehdot, joten pystymme suunnittelemaan tuotteen, joka on varmasti valmistettavissa.

Tutustu suunnittelupalveluun

Prototyypin valmistus

Jos olet kehittämässä uutta tuotetta, rohkaisemme sinua ottamaan yhteyttä meihin! Me suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laadukkaista solumateriaaleista. Meillä on monipuoliset raaka-ainevalikoimat, valmistustekniikat ja ohjelmistot, joten pystymme heittäytymään lähes mihin tahansa haasteeseen. Meiltä onnistuvat myös vesileikkaus, jyrsintä ja lämpövalmistus sekä käsityönä tehtävät verhoilut ja liitokset.

Tutustu prototyypin valmistukseen

Ratkaisumme

Solumateriaalit soveltuvat monenlaisiin ratkaisuihin, kuten:

Palvelut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy