Materiaalit

Meillä on valtava raaka-ainevalikoima solumuoveja ja kumeja ja muita materiaaleja. Emme ole sidoksissa tiettyyn toimittajaan tai valmistajaan, vaan voimme tarvittaessa hankkia myös asiakaskohtaisia materiaaleja. Materiaalivalikoimamme mukautuu ja kehittyy jatkuvasti tarpeiden mukaan. Opastamme sinua erilaisissa vaihtoehdoissa ja valitsemme tarpeeseesi parhaan materiaalin.

 

AVOSOLUISET VAAHTOMUOVIT

Vaahtomuoveille on ominaista niiden keveys, joustavuus ja hyvä ikääntymisen kesto. Materiaaleja käytetään mm. tiivisteinä, ääni- ja lämpöeristeinä, pakkauspehmikkeinä ja ilman ja nesteiden suodatuksessa.

Lue lisää »

UMPISOLUMUOVIT

Umpisoluvaahtomuovit ovat erittäin monikäyttöisiä materiaaleja. Umpisoluinen rakenne on luonnostaan vesi-, pöly- ja ilmatiivis. Materiaalit ovat erinomaisia lämpö – ja kondenssieristeitä ja kestävät hyvin kulutusta.

Lue lisää »

SOLUKUMIT JA VAIMENNUSMATOT

Solukumit ovat joustavia, huokoisia ja pitkäikäisiä materiaaleja moniin eri käyttötarkoituksiin. Solukumilaatuja on useita mm: EPDM, CR, SBR, NBR ja niiden seokset.

Lue lisää »

MUUT MATERIAALIT

Laaja, monipuolinen ja laadukas materiaalivalikoimamme kattaa erinomaisesti teollisuuden eristys-, suojaus- ja tiivistystarpeet. Tarjoamme myös useita muita erikoismateriaaleja, joista saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä.

Lue lisää »

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi