Uutiset

28.4.2020

NMC Cellfoam Oy on mukana laajassa BeLight -tuotekehityshankkeessa kehittämässä biopohjaisia ratkaisuja.

Lue lisää

7.4.2020

SU-VI Suojavisiiri Lasinkirkkaalla muovikalvolla varustettu kasvosuojain kasvoille. Suunniteltu suojaamaan henkilöä kasvoihin kohdistuvilta roiskeilta ja pieniItä lentäviltä partikkeleilta. Kiinnitetään käyttäjän päähän kuminauhalla, jolloin yksi koko sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Otsalla hengittavä vaahtomuovipehmuste. Tuote on CE- merkitty, kertakayttöinen ja ei-steriili. Myydään 480 kpl erissä. Ota yhteys myyntiimme, niin saat tarjouksen.

Lue lisää

11.2.2020

NOMAPACK® -pakkausratkaisut sopivat minkä tahansa muotoisiin tuotteisiin ilman erillistä kiinnitystä ja ne ovat hyvin keveitä, mikä tarkoittaa, että ne säästävät sekä tilaa että kuljetuskustannuksia.

Lue lisää

9.1.2020

NOMA® PROTECT VAROITUPROFIILIT estävät tehokkaasti erilaiset vaaratilanteet ja tapaturmat niiden hyvin erottuvan ja näkyvän keltamustan värityksen ansiosta ja tarjoavat hyvän iskun vaimennuksen joustavuutensa ansiosta.

Lue lisää

6.3.2019

NMC Cellfoam Oy:n visio on olla alansa halutuin kumppani ja missionamme on tuottaa asiakkaillemme kilpailukykyä vahvistavaa lisäarvoa. Viime vuosi on ollut meille merkittävä monen tärkeän kehitysaskeleen toteutuessa.

Lue lisää

Ratkaisut

KÄYNTIOSOITE

Eturuskonkatu 2
33720 TAMPERE

NMC CELLFOAM OY

Y-tunnus 0203965-4
Yleiset myyntiehdot (pdf)
Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

Copyright © 2020 NMC Cellfoam Oy