Uutiset

3.9.2020

Hei TG-BeLight projektista kiinnostuneet! BeLight-hankkeen suomen- ja englanninkieliset verkkosivut on nyt julkaistu. Sivuille tuotetaan lisää aineistoa sitä mukaa kun sitä saadaan aikaan. Tutustu sivuihin:  https://projects.tuni.fi/belight/  https://projects.tuni.fi/belight-en/

Read more

18.8.2020

Tule mukaan kehittämään NMC:tä seuraavalle tasolle. Ohessa tietoa avoimesta laatu- ja kehityspäällikön tehtävästä Tampereen yksikössämme. Työpaikkailmoitus tästä.

Read more

28.4.2020

NMC Cellfoam Oy on mukana laajassa BeLight -tuotekehityshankkeessa kehittämässä biopohjaisia ratkaisuja.

Read more

7.4.2020

SU-VI Suojavisiiri Lasinkirkkaalla muovikalvolla varustettu kasvosuojain kasvoille. Suunniteltu suojaamaan henkilöä kasvoihin kohdistuvilta roiskeilta ja pieniItä lentäviltä partikkeleilta. Kiinnitetään käyttäjän päähän kuminauhalla, jolloin yksi koko sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Otsalla hengittavä vaahtomuovipehmuste. Tuote on CE- merkitty, kertakayttöinen ja ei-steriili. Myydään 480 kpl erissä. Ota yhteys myyntiimme, niin saat tarjouksen.

Read more

11.2.2020

NOMAPACK® -pakkausratkaisut sopivat minkä tahansa muotoisiin tuotteisiin ilman erillistä kiinnitystä ja ne ovat hyvin keveitä, mikä tarkoittaa, että ne säästävät sekä tilaa että kuljetuskustannuksia.

Read more

9.1.2020

NOMA® PROTECT VAROITUPROFIILIT estävät tehokkaasti erilaiset vaaratilanteet ja tapaturmat niiden hyvin erottuvan ja näkyvän keltamustan värityksen ansiosta ja tarjoavat hyvän iskun vaimennuksen joustavuutensa ansiosta.

Read more

6.3.2019

NMC Cellfoam Oy:n visio on olla alansa halutuin kumppani ja missionamme on tuottaa asiakkaillemme kilpailukykyä vahvistavaa lisäarvoa. Viime vuosi on ollut meille merkittävä monen tärkeän kehitysaskeleen toteutuessa.

Read more

Ratkaisut

KÄYNTIOSOITE

Eturuskonkatu 2
33720 TAMPERE

NMC CELLFOAM OY

Y-tunnus 0203965-4
Yleiset myyntiehdot (pdf)
Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

Copyright © 2020 NMC Cellfoam Oy