Uutiset

28.12.2021

Vuoden lähentyessä loppuaan on hyvä muistella menneitä ja suunnata katsetta kohti uutta vuotta 2022. Tämän vuoden ollessa erityisen poikkeuksellinen ja ennalta-arvaamaton, olemme silti pärjänneet hyvin – yhdessä. Konsernimme toimitusjohtaja Hubert Bosten sanoikin: ”Pidetään fyysistä etäisyyttä, mutta ollaan henkisesti läheisiä” – ja niin me teimmekin. Tämä vuosi opetti meitä tukemaan toisiamme ja olemaan tiiviisti yhteistyössä, vaikka […]

Lue lisää

10.11.2020

Oletko jo kuullut meidän XOMER® – tuoteperheestämme? XOMER– tuotteiden ominaisuudet ja -ratkaisut ovat erinomainen vaihtoehto pehmeälle ja avosoluiselle polyuretaanivaahtomuoville. XOMER:issa yhdistyvät sekä ristiinsilloitettujen että ristiinsilloittamattomien solumuovien erinomaiset ominaisuudet, kuten inerttiys (kemikaalit), joustavuus ja pehmeys, erittäin vähäinen veden imeytyminen ja parempi UV-vastus. Kysy meiltä lisää XOMER:ista, autamme mielellämme! Xomer- tuotteita on saatavana eri laatuina täyttämään tekniset […]

Lue lisää

5.11.2020

Tänä poikkeuksellisena vuonna, myös alihankintamessut tulevat olemaan poikkeukselliset, nimittäin virtuaaliset alihankintamessut ovat täällä! Olemme mukana virtuaalimessuilla kaikkina kolmena päivänä, siellä pääset chattäämään asiantuntijoidemme kanssa ja kyselemään heiltä lisätietoja sinua kiinnostavasta aiheesta. Jos haluat kysyä palveluistamme jo nyt, niin sen pääset tekemään helposti yhteydenottolomakkeemme kautta. Virtuaalisiin tapaamisiin!

Lue lisää

3.9.2020

Hei TG-BeLight projektista kiinnostuneet! BeLight-hankkeen suomen- ja englanninkieliset verkkosivut on nyt julkaistu. Sivuille tuotetaan lisää aineistoa sitä mukaa kun sitä saadaan aikaan. Tutustu sivuihin:  https://projects.tuni.fi/belight/  https://projects.tuni.fi/belight-en/ Maanantai 28.9.2020 Kierrätyksen lisäksi BeLight projektissa pureudutaan myös kierrätettävyyteen, jotta jätevuorien syntymistä pystyttäisiin ehkäisemään tehokkaammin. Tämä on ajankohtainen aihe uudistuvien lakien ja kierrätystavoitteiden puitteissa.Lisää kierrätettävyydestä ja BeLight projektista pääset lukemaan […]

Lue lisää

28.4.2020

NMC Cellfoam Oy on mukana laajassa BeLight -tuotekehityshankkeessa kehittämässä biopohjaisia ratkaisuja.

Lue lisää

7.4.2020

SU-VI Suojavisiiri Lasinkirkkaalla muovikalvolla varustettu kasvosuojain kasvoille. Suunniteltu suojaamaan henkilöä kasvoihin kohdistuvilta roiskeilta ja pieniItä lentäviltä partikkeleilta. Kiinnitetään käyttäjän päähän kuminauhalla, jolloin yksi koko sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Otsalla hengittavä vaahtomuovipehmuste. Tuote on CE- merkitty, kertakayttöinen ja ei-steriili. Myydään 480 kpl erissä. Ota yhteys myyntiimme, niin saat tarjouksen.

Lue lisää

11.2.2020

NOMAPACK® -pakkausratkaisut sopivat minkä tahansa muotoisiin tuotteisiin ilman erillistä kiinnitystä ja ne ovat hyvin keveitä, mikä tarkoittaa, että ne säästävät sekä tilaa että kuljetuskustannuksia.

Lue lisää

9.1.2020

NOMA® PROTECT VAROITUPROFIILIT estävät tehokkaasti erilaiset vaaratilanteet ja tapaturmat niiden hyvin erottuvan ja näkyvän keltamustan värityksen ansiosta ja tarjoavat hyvän iskun vaimennuksen joustavuutensa ansiosta.

Lue lisää

6.3.2019

NMC Cellfoam Oy:n visio on olla alansa halutuin kumppani ja missionamme on tuottaa asiakkaillemme kilpailukykyä vahvistavaa lisäarvoa. Viime vuosi on ollut meille merkittävä monen tärkeän kehitysaskeleen toteutuessa.

Lue lisää

Ratkaisut

KÄYNTIOSOITE

Eturuskonkatu 2
33720 TAMPERE

NMC CELLFOAM OY

Y-tunnus 0203965-4
Yleiset myyntiehdot (pdf)
Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy