CONFY® – tuoteperhe

 

Solumuovi ei ainoastaan eristä ja suojaa, vaan sen avulla voi myös pitää hauskaa. Alla on pieni valikoima urheilu- ja vapaa-ajan CONFY®- tuotteistamme, joita voidaan käyttää peleissä, leikeissä ja kuntoharjoittelussa. NMC:n testattu solumuoviteknologia takaa sen, että nämä tuotteet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme !

 

COMFY® NOODLE - lötköpötköt

Lötköpötköjen avulla uimaan opettelu on hauskaa. Tuotteen turvallisuus on taattu DIN EN 13138-2 -standardin mukaisesti.  Saatavana sekä lapsille että aikuisille.

COMFY® KICK – polskuttelulauta

Polskuttelulauta on iloisen värinen ja mukava vesileikeissä. Keluttaa hyvin ja on turvallinen käyttää.

COMFY PRO® KICKBOARD

Laadukkaat uintilaudat uimaharjoitteluun, kuntoiluun ja fysioterapiaan. Junior (lapsille), Senior (aikuisille) ja Kickboard (kahvoilla).

COMFY PRO® AQUA JOGGER

Vesijuoksuvyön avulla tasaavia liikkeitä ei tarvita vesijuoksun aikana ja tasapaino on taattu kaikissa syvyyksissä. Suunnattu tehokkaaseen harjoitteluun.

COMFY® PONY

Leikkihevonen on hauska ja turvallinen apuväline uimaan opettelussa. Sopii myös ihanteellisesti käytettäväksi kahluualtaassa. Ei ole tarkoitettu vain altaaseen, vaan se sopii myös kaikkiin lastenhuoneisiin!

FLORI® COMFORT

Ihanteellinen työskentelyalusta puutarhaan. Tukeva ja likaa hylkivä ja antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa puutarhaasi sydämesi kyllyydestä.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi