Ura NMC:llä

Hienoa että päätit tutustua meidän työpaikkatarjontaan. Alla näet kaikki meillä olevat avoimet työpaikat. Jos etsimääsi työpaikka ei löydy juuri tällä hetkellä avoimena, kannustamme sinua lähettämään meille avoimen työhakemuksen.

Jos sopivaa työtehtävää, ei ole tällä hetkellä avoinna, kannustamme sinua lähettämään meille avoimen hakemuksen.

Avoimet hakemukset tuotannon tai toimiston työtehtäviin voit lähettää seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:

katri.jarvensivu@cellfoam.fi


Meillä on nyt tarjolla rooli asiakaspalvelun mielenkiintoisten tehtävien parissa Tampereella. Oletko sinä asiakaspalvelun osaaja, joka reippaalla ja aktiivisella otteellaan saa asiat sujumaan ja synnyttää sidosryhmissään miellyttäviä asiakaskokemuksia. Olemme hyvässä kasvuvaiheessa, tule menestymään yhdessä kanssamme!

Read more

Kasvumme ja vahvan tilauskantamme johdosta etsimme sinusta vahvistusta tuotannon esihenkilöidemme Jaanan ja Antin vetämään tuotantojoukkueeseemme. Valmistamme asiakasräätälöityjä ratkaisuja solumuoveista, kumista ja eristemateriaaleista mm. käsi- ja vesileikkaamalla, stanssaamalla, liimaamalla, jyrsimällä sekä erilaisin pinnoitusratkaisuin. Tuotannossamme työskentelee noin 50 työntekijää kahdessa vuorossa arkipäivisin. Eduksi on mahdollisuus työskennellä tarvittaessa keskeytyvässä kolmivuorossa. Hyödynnämme tuotannossa Lean -metodeja.

Read more

Ratkaisut

KÄYNTIOSOITE

Eturuskonkatu 2
33720 TAMPERE

NMC CELLFOAM OY

Y-tunnus 0203965-4
Yleiset myyntiehdot (pdf)
Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

Copyright © 2021 NMC Cellfoam Oy