Toimintamallimme

Tuotamme sinulle lisäarvoa

Uutta tuotetta kehitettäessä rohkaisemme sinua ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisin hankkeen alkaessa. Autamme sinua pääsemään haluttuun ratkaisuun. Tarjoamme erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja materiaaliominaisuuksia tarpeeseesi.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset. Tulemme tarvittaessa luoksesi läpikäymään asiat kasvokkain.

 

Vaatimukset ja ominaisuudet

Sovelluksesi tarvitsee tiettyjä ominaisuuksia ja suorituskykyä. Ratkaisun on myös täytettävä tietyt vaatimukset ja mahdollisesti standardit. Tekninen suunnittelutiimimme auttaa sinua löytämään oikeat materiaaliyhdistelmät laajasta materiaalikirjastostamme, joka sisältää yli 400 materiaalia. Ja jos oikeaa materiaalia ei ole siellä, löydämme ja hankimme sen sinulle!

 

Toiminnallisuuden suunnittelu ja kehitys

Sovelluksesi on täytettävä tietyt toiminnot ja geometria. Suunnittelutiimimme on valmis vuoropuheluun kanssasi. Suunnittelemme ja kehitämme yhdessä toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

 

 

Suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelutiimimme suunnittelee kanssasi tarvittavan geometrian, toiminnallisuuden ja tuottavuuden. Valmistamme sinulle tarvittaessa ja nopeasti proton, jolla pystyt arvioimaan ja testaamaan ratkaisun. Monipuoliset tuotantomenetelmämme sekä erittäin laaja konekantamme ja taitavat työntekijämme mahdollistavat monipuolisen solumuovi- ja solukumituotteiden muotoilun sekä valmistuksen. Lopuksi valmistamme ja toimitamme sinulle tehokkaasti ja luotettavasti tarvitsemasi tuotantomäärät kaupallisiin tarpeisiisi.

 

 

Konsepti ja suunnittelu

Yhdessä läpikäytyjen vaatimusten ja perustietojen ja niihin liittyvän vuoropuhelun perusteella suunnittelutiimimme suunnittelee ja ehdottaa sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun. Käytämme suunnittelussamme moderneja 3D-ohjelmistoja, ja voimme tarvittaessa sovittaa suunnittelemamme ratkaisun suoraan myös sinun kokonaismalliisi.

Tarjoamme halutessasi erilaisia materiaalivaihtoehtoja, ja teemme sinulle selkeän kirjallisen tarjouksen, jossa erittelemme selvästi tuotteen yksikköhinnat eri valmistusmäärille ja mahdolliset erikseen tarvittavat työkalu- ja muottikustannukset.  Voit päättää, mikä tarjoamistamme vaihtoehdoista on sinulle parhaiten taloudellisesti kannattava.

 

Proto

Hyväksyttyäsi ratkaisuehdotuksemme valmistamme sinulle proton, jotta pystyt helposti ja nopeasti tarkastamaan ja testaamaan ratkaisumme soveltuvuuden tarpeeseesi. Voimme toistaa protovalmistuksen tarpeen vaatiessa, jotta löydämme varmasti parhaan ratkaisun yhdessä.

 

Tuotanto ja toimitus

Kun olet hyväksynyt proton, valmistamme sinulle tarvittavan erän tuotteita. Valmistuksemme on erittäin joustava ja työntekijämme taitavia. Tyypillisin valmistuserä voi olla yhdestä protokappaleesta aina kymmeniin tuhansiin kappaleisiin. Tutustu valmistusteknologioihimme »

Sovitaan sinulle parhaaksi sopivat toimituserät yhdessä. Toimitukset teemme aina ajallaan käyttämällä omia kuljetusyhteistyökumppaneitamme tai vaihtoehtoisesti voimme käyttää sinun kuljetusliikettäsi.

 

Palvelut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy