Tiivisteet

Tiivisteet ovat tärkeä yksityiskohta niin energiatehokkaissa rakenteissa kuin korkean teknologian tuotteissa metsäkoneista puhelimiin. Laaja materiaali- ja tuotevalikoimamme ratkaisee tiivistämisen haasteesi. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi toteutamme yksilöllisiä, asiakkaidemme tarpeita vastaavia ratkaisuja.

Autamme oikeanlaisen tiivisteen valinnassa

Tiivisteet ovat yleismaailmallisia tuotteita, joita käytetään aina kännykästä sairaalalaitteisiin ja panssarivaunuun. Ideaalisen tiivisteratkaisun löytäminen on monen muuttujan summa, jonka saavuttamisessa me autamme.

Tiivisteet ja tiivistenauhat

TIIVISTENAUHAT

Modernin nauhaleikkurimme avulla valmistamme mittatarkat tiivistenauhat juuri tarpeittesi mukaisesti laajasta materiaalivalikoimastamme.

Tiivisteet ja tasotiivisteet valikoimistamme

TASOTIIVISTEET

Tasotiivisteitä leikkaamme asiakasräätälöidysti stanssausyökalujen ja vesileikkureidemme avulla.

Tiivisteet ja tiivisteprofiilit

TIIVISTEPROFIILIT

Erityisosaamistamme ovat ekstruusiolla valmistetut solumuoviprofiilit. Ne soveltuvat erinomaisesti tiivistämiseen. Materiaalivaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin ja –olosuhteisiin ovat laajat.

Kumiset tiivisteet monipuolisesti

KUMITIIVISTEET

Tarjoamme muottikumitiivisteet sekä protosarjoihin että sarjatuotantoon edullisin työkalukustannuksin. Käytettävissä useita eri kumilaatuja käyttötarkoituksen ja vaatimustason mukaisesti.

Mitä ottaa huomioon tiivisteen valinnassa

Tiivisteet estävät nestemäisiä tai kaasumaisia aineita sekoittumasta – ne eristävät aineita toisistaan. Ne pitävät painetta ja estävät likaantumista. Tiivisteiden sekundäärinen ominaisuus on niiden ääneneristävyys.

Tiivistemateriaaleilla on lukuisia yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka toimivat parhaiten erilaisissa olosuhteissa. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa elektroniikkateollisuuden, konerakennuksen ja tuotevalmistuksen toimijoista.

Ota huomioon tiivistemateriaalin valinnassa ainakin seuraavat seikat:

 1. Tuleeko tiiviste ulko- vai sisäkäyttöön? Altistuuko tiiviste esimerkiksi kemikaaleille tai UV-valolle?
 2. Pitääkö tiivisteen kestää jatkuvaa mekaanista kulutusta?
 3. Pitääkö tiivisteen eristää tärinää tai ääntä?
 4. Lisäksi kannattaa huomioida myös tiivisteen väri, paloturvallisuus, hygienia, saatavuus ja hinta.

 

Me löydämme sinulle parhaat ratkaisut

Olemme tiivistyksen ammattilaisia. Autamme asiakkaita löytämään parhaiten sopivat tiivisteratkaisut kulloiseenkin tilanteeseen ja olosuhteisiin. Autamme materiaalin valinnassa ja suunnitteluprosessissa. Muotoilemme tiivisteen konstruktion mukaisesti, jotta se istuu käyttötarkoitukseensa saumattomasti, tiivistää nesteitä tai vaimentaa melua.

Valmistamme tiivisteet asiakaskohtaisesti

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä mittatilauspalvelua – toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt tiivistysratkaisut, tiivisteprofiilit ja muottikumitiivisteet. Työstämme yksittäiskappaleet kuin suuret sarjatkin. Olemme mukana suunnitteluprosessissa ja neuvomme asiakasta kaikissa vaiheissa. Autamme löytämään käyttökohdetta ja tarvetta vastaavan tiivistemateriaalin ja tiivistemuodon. Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinulle yksilöity tiivistysratkaisu!

Tiivistemateriaalit ja -muodot

Tiivisteitä valmistetaan lukuisista eri materiaaleista käyttökohteen, olosuhteiden ja tarpeen mukaan. Yleisiä tiivistemateriaaleja ovat muun muassa

 • kumit
 • solukumit
 • silikonikumi
 • Viton
 • solumuovit
 • PTFE
 • korkki
 • kuitumateriaalit
 • grafiitti
 • huopa

Tiivistenauhat

Modernin nauhaleikkurimme avulla valmistamme mittatarkat tiivistenauhat juuri tarpeittesi mukaisesti laajasta materiaalivalikoimastamme.

Tasotiivisteet

Tasotiivisteitä leikkaamme asiakasräätälöidysti stanssaustyökalujen ja vesileikkureidemme avulla.

Tiivisteprofiilit

Erityisosaamistamme ovat ekstruusiolla valmistetut solumuoviprofiilit. Ne soveltuvat erinomaisesti tiivistämiseen. Materiaalivaihtoehdot eri käyttötarkoituksiin ja -olosuhteisiin ovat laajat.

Kumitiivisteet

Tarjoamme muottikumitiivisteet sekä protosarjoihin että sarjatuotantoon edullisin työkalukustannuksin. Käytettävissä useita eri kumilaatuja käyttötarkoituksen ja vaatimustason mukaisesti.

NMC on tiivistysratkaisujen johtava toimittaja

Valmistamme tiivisteitä ja eristeitä 50 vuoden kokemuksella. Olemme Pohjoismaiden johtava kumien ja solumuovien jatkojalostaja. Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka tuottaa asiakkaille laadukkaita, yksilöllisiä ja kestäviä tiivisteratkaisuja.

Nautimme haasteista ja yksilöllisten tiivisteratkaisujen löytämisestä. Kun tarvitset solukumi- ja solumuoviammattilaista, seuraa tyytyväisten asiakkaidemme esimerkkiä ja käänny puoleemme. Toimitamme kaikki tarvittavat tiivisteet toiveidesi mukaisesti. Yksilöllisesti ja kestävästi.

 

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi