Stanssaus geometriseen valmistukseen

Stanssaus

Meillä on laaja ja monipuolinen konekanta, jolla pystymme toteuttamaan asiakkaidemme haastavatkin tarpeet. Autamme valitsemaan oikeat materiaalit ja valmistusmenetelmät, joista stanssaus on yksi loistava vaihtoehto. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin suunnittelemme ja valmistamme tarvitsemasi tuotteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Stanssauksen edut

 • Tehokas leikkausmenetelmä suurille sarjoille
 • Mittatarkkuus ja tasalaatuisuus
 • Voidaan leikata monenlaisia muotoja ja reikiä
 • Soveltuu eri paksuisille materiaaleille
 • Mahdollista leikata useita kerroksia samanaikaisesti
 • Tehokas materiaalin hyödyntäminen työkalusuunnittelulla

Toteutus yksittäisistä kappaleista suursarjatuotantoon

Meillä on tehokkaat stanssauslaitteet, joilla voidaan valmistaa kappaleita pieniä eriä tai toteuttaa tehokasta suursarjatuotantoa. Pystymme leikkaamaan kovia ja pehmeitä sekä eri kokoisia ja paksuisia materiaaleja aina alle millimetrin paksuisesta useamman tuuman paksuiseen. Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaan tarpeiden pohjalta halutun geometrian mukaisen stanssaustyökalun.

Toteutamme ratkaisuja terveydenhuollosta raskaaseen konepaja- ja elektroniikkateollisuuteen laajalla skaalalla. Tehokas laitteistomme, oikein valitut materiaalit sekä kokeneet ammattilaisemme varmistavat kilpailukykyisen valmistuksen. 

Miten menetelmä toimii?

Stanssaus on muotoleikkausta, jossa materiaali leikataan työkalun eli stanssin avulla tarvittavan geometrian mukaisesti. Stanssi suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Leikkaavan terän materiaali, korkeus ja leikkauskulma valitaan tarpeen mukaan. Stanssi suunnitellaan siten, että leikattavan materiaalin hyötykäyttö optimoidaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta hukkamateriaalin määrä ei kasva suureksi. Stanssaustyökalulla materiaali voidaan lävistää kokonaan tai osittain.

Työkalun valmistukseen vaikuttavat suunniteltu käyttöikä ja stanssattavan materiaalin määrä. Jos kyse on suursarjatuotannosta, työkalulta vaaditaan kestoa. Lyhyttuotantoa varten voidaan valmistaa kevyempi ja edullisempi työkalu.

NMC Cellfoamilla on laaja kalusto

Meillä on laaja valikoima erilaisia stanssauskoneita ja -laitteita sekä linjastoja, kuten palkki- ja rotaatiostansseja, manuaalisia stansseja ja läpivirtaavia stanssilinjastoja sekä kiss-cut -koneita. Meidän tehtävämme on valita asiakkaallemme tehokkain valmistusmenetelmä ja toimivimmat materiaalit, jotta pystymme toteuttamaan tehokkaasti laadukkaita ja yksilöllisiä tuotteita. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeesi täyttävä ratkaisu.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy