Eristäminen ja eristeet

Eristeet, tiivisteet ja tuotteiden suojaus ovat ydinosaamistamme

Eristeet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toimitamme sekä yksittäiskappaleet että suuret sarjat.

Olemme yksilöllisten eristeratkaisujen vahva osaaja

Konsultoimme ja neuvomme niin materiaalivalinnassa kuin työstö- ja jalostusprosessissa. Onpa haasteesi mikä tahansa, löydämme siihen ratkaisun.

Selvitämme käyttökohteen ja eristyksen vaatimukset – mitä enemmän saamme tietoa eristeen vaatimuksista ja käyttöolosuhteista, sitä kestävämmän ja onnistuneemman eristeratkaisun pystymme asiakkaalle tarjoamaan.

Kaikkien tarpeiden eristäminen

Ratkaisujemme ja erilaisten materiaaliemme hyviä lämpö- ja äänieristysominaisuuksia voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin mm. kulkuneuvo- ja rakennusteollisuudesta aina terveydenhuollon erityissovelluksiin.  Meillä on tarjota toimivat eristeratkaisut jokaiselle toimialalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

 

Eristeet ja talotekniikka

Lämpöeristeitä ja äänieristeitä käytetään talotekniikassa hyvin paljon. Niitä hyödynnetään muun muassa talon seinissä, kattorakenteissa, alapohjassa sekä putkilinjastoissa. Meillä on valikoimassamme erilaisia ja eri tyylisiä eristeitä eri käyttötarkoituksiin. Jos valmista ratkaisua ei ole saatavilla, räätälöimme asiakkaalle yksilöllisen eristeratkaisun.

 

 

Lämmöneristys

Lämpöeristeenä käytettävän materiaalin tärkein ominaisuus on sen lämmöneristyskyky, jota mitataan lambda-arvolla (λ). Hyvältä eristemateriaalilta vaaditaan käyttökohteesta riippuen myös muita teknisiä ja mekaanisia ominaisuuksia, kuten hyvää kosteuden- ja vedenimemiskykyä, joustavuutta, muotoiltavuutta ja itsekantavuutta.

Ääneneristys

Äänieristyksellä pyritään vähentämään äänienergian siirtymistä tilasta toiseen eli lisäämään rakenteen ääneneristävyyttä. Eristävyys-arvolla R mitataan äänenpainetasojen (dB) eroa seinämän eri puolilla. Äänieristyksestä puhuttaessa voidaan tarkoittaa myös tietyn tilan äänenvaimennusta. Äänieristemateriaalit ovat huokoisia ja pehmeitä, ne absorboivat ääntä ja muuttavat tilassa esiintyvän äänen lämpöenergiaksi.
Lue lisää äänieristyksestä »

Nykyaikaiset eristeet parantavat energiatehokkuutta

Maanrakennus

Olemme tiiviisti mukana maanrakennuksessa. Suunnittelemme ja toimitamme eristeratkaisuja muun muassa maamassojen ja tunnelien eristykseen. Eristeet, joita maanrakennuksessa käytetään eniten, ovat polyeteenit, styroksit ja polyuretaanit.

 

 

Eristeet, materiaalit ja tuoteperheet

Erilaiset solumuovit ja solukumit ovat elastisia ja vahvoja materiaaleja, joita hyödynnetään paljon eristeratkaisuissa. Me NMC Cellfoamilla olemme eristyksen ammattilaisia, neuvomme oikean materiaalin valinnassa oikeaan käyttökohteeseen. Laadukkaat ja toimivat eristeet, joihin asiakas on ehdottoman tyytyväinen, on päämäärämme.

Valitsemme eristemateriaalin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Emme ole sidottuja tiettyihin materiaaleihin – jalostamme eristeitä sekä omista materiaaleistamme että muiden toimittajien tuotteista.

Eristetuotteemme

 • Solumuovit ja solukumit
 • Climaflex ® -putkieriste
 • Insull Tube ® -putkieriste
 • Nomalen ® – umpisolumuovit
 • Valueristeet
 • Styroksi- ja polyuretaanilevyt

Avaa PDF-esite »

Laadukkaat eristeratkaisut NMC Cellfoam Oy:ltä

NMC Cellfoam on Skandinavian johtava solukumien ja solumuovien jatkojalosta, joka tarjoaa toimivat eristeet ja eristysratkaisut teollisuuden toimijoille toimialasta riippumatta. Lämpöeristeet, äänieristeet ja tiivisteet kaikkiin tarpeisiin.

Olemme aidosti ylpeitä ammattitaidostamme, työmenetelmistämme kuin myös tuotteidemme teknisestä ja esteettisestä laadusta. NMC Cellfoam on luotettava yhteistyökumppani, joka tuottaa asiakkaille kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja nopeallakin aikataululla.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy