Rakentaminen

Laaja materiaali- ja tuotevalikoimamme on mukana perustuksesta savupiippuun jokaisessa rakentamisen vaiheessa: tuomassa ratkaisevaa tiiveyttä, suojaamassa kosteudelta, parantamassa energiatehokkuutta eristämällä rakenteita sekä luomassa miellyttävää äänimaisemaa. Toteutamme yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Erityisosa-alueenamme rakentamisessa on eristäminen ja tiivistäminen.

Olipa kyseessä betonivalujen suojaaminen ja eristäminen, rakenteiden liitoskohtien ja läpivientien tiivistäminen tai kosteudelta suojaaminen tai lämmöneristys, niin ratkaisu löytyy valikoimastamme.

KATTOTUOTTEET

Sään- ja vedenkestävät materiaalimme ovat erinomaisia kattotuoteratkaisuissa. Profiloidut kattotiivisteet, läpivientitiivisteet ja Hetula –yleistiiviste eristävät ja tiivistävät kaikenmuotoiset peltikatot.

SISUSTUSTUOTTEET

NMC laaja sisustustuoteperhe ulko- ja sisätiloihin sisältää lukuisia seinäpaneeleita, listoja ja medaljonkeja. Tutustu ARSTYL® WALL PANELS – tuotteisiimme tästä.

ERISTERATKAISUT

Energiatehokkaissa ratkaisuissa Climaflex® ja Insull-Tube® – eristeratkaisut estävät lämpöhukan syntymistä. Tutustu tästä Eristäminen Insulation Product Overview . Tutustu tarkemmin lisää tästä. 

RAKENNUSNAUHAT

Sokkelinauhat, reunanauhat, saumanauhat, tiivisteet löydät aina oikean ja toimivan ratkaisun.

VALUERISTEET

Veden- ja säänkestävät betonipeitteet takaavat valujen onnistumisen olosuhteista riippumatta. Oikealla materiaalivalinnalla peitteet ovat uudelleen käytettävissä.

AKUSTIIKKAPANEELIT

Ääntä vaimentavat akustiikkapaneelimme korjaavat niin huoneiden kuin teollisuushallien äänimaailmaa.

LATTIATUOTTEET

Dry Step® Termomatto on ainutlaatuinen kylmien lattioiden lämmittäjä muun muassa lasitetuille parvekkeille. Tutustu Drystep Termomatto- esitteeseen tästä.

MAANRAKENNUS

Olemme mukana laajasti maanarakennuksessa mm. maamassojen ja tunnelien eristämisessä.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi