Prototyypin valmistus

Valmistamme prototyypin tarpeesi mukaan

Jos olet kehittämässä uutta tuotetta, rohkaisemme sinua ottamaan yhteyttä meihin! Me suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat solumuovista tai solukumista. Meille riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, sillä voimme suunnitella ja toteuttaa sen alusta loppuun.

Miksi valmistaa prototyyppi meillä?

Kaikki samasta paikasta: Kun saat suunnitteluosaamisen ja prototyypin valmistuksen samasta paikasta, säästät aikaa ja rahaa. Tunnemme materiaalien ja tekniikoiden reunaehdot, joten saat kerralla toimivan tuotteen. Meiltä saat myös tuotetestauksen.

Monipuolisuus: Meillä on monipuoliset raaka-ainevalikoimat, valmistustekniikat ja ohjelmistot, joten pystymme heittäytymään lähes mihin tahansa haasteeseen. Meiltä onnistuvat myös vesileikkaus, jyrsintä ja lämpövalmistus sekä käsityönä tehtävät verhoilut ja liitokset.

Ratkaisukeskeisyys: Me olemme ensisijaisesti mahdollistaja, joten emme lyttää asiakkaidemme ideoita vaan pyrimme aina löytämään yhdessä sopivan ratkaisun. Tarjoamme näkemyksiä ja ehdotuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mihin solumuovi ja -kumi soveltuvat?

Solumuovi soveltuu erinomaisesti ääni- ja lämpöeristeeksi sekä erilaisiin tiivistystarpeisiin. Eristeet ja tiivisteet suunnitellaan ja valmistetaan täysin asiakkaan tarpeen ja kohteen vaatimusten mukaan. Solukumia ja -muovia voidaan käyttää äänieristysominaisuuksien vuoksi myös esimerkiksi verhoilutarkoitukseen.

Solumuovi ja -kumi soveltuvat myös erilaisiin pakkaus- ja suojaustarpeisiin. Materiaaleilla on erinomaiset vaimennus- ja iskunkesto-ominaisuudet, joten niitä käytetään laajasti esimerkiksi urheilun ja vapaa-ajan tuotteissa.

Prosessin eteneminen

 • Ota meihin yhteyttä ja kerro ideastasi
 • Jos sinulla on valmiit kuvat, toimita ne meille
 • Jos kuvaa ei ole, suunnittelija käy idean kanssasi läpi
 • Suunnitelman laatiminen
 • Materiaali- ja tekniikkavalinnat
 • Kustannuslaskenta ja tarjous
 • Prototyypin tai protosarjan valmistus
 • Pinnoitus kumppanin kautta tarvittaessa
 • Testaus tarvittaessa
 • Valmiin tuotteen toimitus

Poista riskejä prototyypin avulla

Prototyypin valmistus on ennen kaikkea riskien ja kustannusten hallintaa, sillä sen avulla tuote nähdään valmiina ennen suurempien erien tilaamista. Prototyyppiä voidaan testata ja muokata, jotta päästään täsmälleen toivottuun lopputulokseen ennen tuotantovaihetta.

Prototyypin valmistus on erityisen tärkeää solukumi- ja solumuovituotteiden kohdalla, jotta tilaaja pääsee tutustumaan materiaaliin. Kyseessä ei ole mittatarkka tuote, vaan rakenteeltaan vaihteleva materiaali, joten siihen on hyvä tutustua etukäteen prototyypin muodossa.

Kerro meille ideastasi!

 

Meiltä saat myös sarjatuotantoa

Meiltä saat tilattua niin yksittäisen prototyypin kuin protosarjankin. Suunnittelemme yhdessä järkevän ja kustannustehokkaan valmistuserän, jotta materiaali käytetään mahdollisimman hyvin. Sarjakoko vaikuttaa myös valmistusmenetelmän valintaan.

Kun tuote on järjestelmässä, saat tilattua sitä lisää aina tarvittaessa suoraan asiakaspalvelumme kautta. Sarjatuotanto onnistuu kauttamme nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä solumateriaalien ammattilaiseen

Me autamme sinua toteuttamaan tuotteesi juuri oikeilla menetelmillä ja oikeista materiaaleista. Ota meihin yhteyttä, niin käydään ideasi läpi ja mietitään yhdessä, kuinka se kannattaisi toteuttaa!

Palvelut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy