Valmistusteknologiat

Valmistuksemme on erittäin joustava. Tyypillisin osavalmistus voi olla yhdestä protokappaleesta aina kymmeniin tuhansiin kappaleisiin.

Monipuoliset tuotantomenetelmämme ja erittäin laaja konekantamme mahdollistavat monipuolisen solumuovi- ja solukumituotteiden muotoilun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

LAMINOINTI

Käytämme useita eri laminointiteknologioita eri materiaaliparien yhteen liittämiseen. Käytössämme ovat mm. liekki-, pulveri-, kalanteri-, kuumaliima-, vesi- ja liuotinohenteiset ruiskuliimateknologiat.

STANSSAUS

Tehokkaat stanssauslinjamme mahdollistavat asiakaskohtaisten, yksilöllisten tuotteiden valmistamisen. Käytössämme on palkki- ja rotaatiostansseja, automaattisia ja manuaalisia tasostansseja ja kiss-cut koneita.

VESILEIKKAUS

Vesileikkaus perustuu NC-ohjattuihin suuttimiin ja suutinten automaattiseen etäisyysjärjestelmään, jotka tekevät menetelmästä erittäin nopean ja joustavan leikkausmenetelmän.

LÄMPÖ- JA TYHJÖMUOVAUS

Lämpömuovaamalla pystymme antamaan materiaaleille tarvittavan muodon ja mitat. Lämpömuovaamalla aikaansaadaan hyvin monimutkaisiakin muotoja.

EXTRUUSIO

Ekstruusio eli suulakepuristus on ekstruderia käyttävä muovien muovausmenetelmä. Ekstruusiossa termoplastinen polymeeri voidaan muotoilla halutuksi profiiliksi.

HALKAISU JA SAHAUS

Halkaisukoneilla on keskeinen rooli tuotannossamme. Monet raaka-aineistamme tulevat meille suurina blokkeina tai levyinä. Halkaisemme ja sahaamme materialait oikean paksuisiksi rulliksi ja levyiksi.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi