Valmistusteknologiat

Olemme johtava solumuovien ja kumien jatkojalostaja Pohjoismaissa ja meillä on käytettävissä laajin valmistusteknologia.

Monipuoliset tuotantomenetelmämme ja erittäin laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisen solumuovi- ja solukumituotteiden muotoilun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Laminointi

Käytämme useita eri laminointiteknologioita eri materiaaliparien yhteen liittämiseen. Käytössämme ovat mm. liekki-, pulveri-, kalanteri-, kuumaliima-, vesi- ja liuotinohenteiset ruiskuliimateknologiat.

Jyrsintä

Suurnopeuskoneistus ja jyrsintä soveltuvat solumuovien työstämiseen hyvin. Koneistuskeskuksemme työstää tarvitsemasi muodot nopeasti, tarkasti ja laadukkaasti.

Stanssaus

Tehokkaat stanssauslinjamme mahdollistavat asiakaskohtaisten, yksilöllisten tuotteiden valmistamisen. Käytössämme on palkki- ja rotaatiostansseja, automaattisia ja manuaalisia tasostansseja ja kiss-cut -koneita.

Lue lisää: stanssaus

Vesileikkaus

Vesileikkaus perustuu NC-ohjattuihin suuttimiin ja suutinten automaattiseen etäisyysjärjestelmään, jotka tekevät siitä erittäin nopean ja joustavan leikkausmenetelmän. Vesileikkaus ei tarvitse erillisiä työkaluja tai muotteja, mikä pienentää aloituskustannuksia. Mahdolliset geometriamuutokset ovat helppoja ja nopeita toteuttaa.

Lämpö- ja tyhjiömuovaus

Lämpömuovaamalla pystymme antamaan materiaaleille tarvittavan muodon ja mitat. Lämpömuovaamalla aikaansaadaan hyvin monimutkaisiakin muotoja ja hienoa pinnanlaatua. Käyttämämme muotit ovat puisia, muovisia tai kevytmetallisia.

Extruusio

Ekstruusio eli suulakepuristus on ekstruderia käyttävä muovien muovausmenetelmä. Ekstruusiossa termoplastinen polymeeri voidaan muotoilla halutuksi profiiliksi. Monen vuoden kokemuksen ansiosta hienosäädämme materiaalien ominaisuudet ja optimoimme valmistusprosessin tehokkaaksi. Erilaisia tiheyksiä ja värejä on saatavana pyynnöstä.

Halkaisu ja sahaus

Halkaisukoneilla on keskeinen rooli tuotannossamme. Monet raaka-aineistamme tulevat meille suurina blokkeina tai levyinä. Halkaisemme ja sahaamme materialit oikean paksuisiksi rulliksi ja levyiksi. Pystymme halkaisemaan monenlaisia materiaaleja eri menetelmillä, ja siksi voimme tarjota laajan valikoiman materiaaleja tarvitsemasi paksuisina. Pystymme myös jatkojalostamaan blokkitavaraa rullatavaraksi. Tämä luo selvää kilpailuetua – pitkät materiaalirullat vähentävät merkittävästi asetus- ja valmisteluaikaa, jolloin valmistusprosessi on tehokkaampi ja laadukkaampi.

Palvelut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy