Pakkausmateriaalit ja pakkauspehmusteet

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat pakkausmateriaalit ja pakkauspehmusteet polyeteenisolumuoveista, joilla on erinomaiset suojausominaisuudet. Materiaali on kevyttä ja helposti työstettävää, joten siitä voidaan valmistaa halutun muotoisia kappaleita. Kerro meille tarpeestasi, niin valitsemme oikean pakkausmateriaalin ja valmistamme tarvitsemasi pehmusteet ja pakkaukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Pakkauspehmusteet ja pakkauksen suunnittelu

NMC Cellfoam suunnittelee toimivat pakkausmateriaalit ja toteuttaa niihin sopivat pakkauspehmusteet. Ymmärrämme asiakkaiden vaatimukset, toiminnallisuuden, ulkonäölliset tarpeet ja tuotteiden suojaamisen tärkeyden. Me suunnittelemme kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja, valmistamme prototyypin ja tuotamme valmiita tuotteita sarjatuotantona.

Pakkaaminen on tärkeää, sillä korkealuokkainen pakkaus nostaa tuotteen arvoa ja hyvin pakattu tuote säilyy ehjänä. Pakkausmateriaaleihin ja niiden suunnitteluun kannattaa siis panostaa. Me autamme pakkauksen suunnittelussa ja toteutamme siitä 3D-mallin.

Pakkausmateriaalit jokaiseen tarpeeseen

Pakkauspehmusteina voidaan käyttää erilaisia polyeteenisolumuoveja tai vaahtomuoveja riippuen pakattavasta tuotteesta ja siitä, mitä pakkaukselta odotetaan. Polyeteeni on lähtökohtaisesti kova muovi, mutta kemiallisesti tai fysikaalisesti ristiinsillottamalla siihen saadaan solustettua erilaisia ominaisuuksia. Lue lisää täältä.

Pakkausmateriaalia voidaan lisäksi työstää erilaisilla menetelmillä. Siihen voidaan lisätä esimerkiksi erilaisia pinnanlaatuja ja värejä. Materiaaleja voidaan myös yhdistellä, jolloin pakkauspehmusteina voidaan käyttää edullisempia ja viimeistelyssä korkealuokkaisempia materiaaleja.

Mitä voidaan pakata?

Me suunnittelemme pakkauksen, pakkausmateriaalit ja -pehmusteet asiakkaan toiveiden ja pakattavan tavaran mukaan. Olemme toteuttaneet pakkauksia esimerkiksi elektroniikkatuotteille, mekaanisille konekomponenteille, terveydenhuoltovälineistölle ja erilaisille näytöille. Pystymme toteuttamaan tuotteet hyvin pienistä kappaleista suuriin niin yksittäispakkauksina kuin suurina volyymeinakin.

Meillä on käytössämme myös Nomapack®-tuoteperhe, jossa on standardipakkauspehmusteita ja pakkausprofiileja. Niitä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Tuoteluettelon löydät täältä.

Ota yhteyttä NMC:n ammattilaisiin

Ammattilaisemme auttavat valitsemaan oikeat pakkausmateriaalit ja toteutustavan, joten ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi. Meidän kauttamme saat sekä pakkausmateriaalit ja pakkauspehmusteet että viimeistellyn ulkoasun pakkauksellesi.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy