Tietoa meistä

Materiaali- ja toiminnalliset ratkaisut

eristämiseen, tiivistämiseen ja suojaamiseen

NMC Cellfoam

NMC Cellfoam suunnittelee, valmistaa ja toimittaa asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen ja henkilö- ja tuotesuojaamiseen.

Olemme Pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kilpailuvalttimme ovat suunnittelu, materiaali- ja sovellusosaaminen, jalostusteknologiat, joustavuus, nopeus, laatu ja luotettavuus.

Maailmanlaajuista materiaaliosaamistamme tukevat NMC-konsernin asiantuntijat ja laaja yhteistyökumppanien verkosto. Meillä on yli 15 erityisasiantuntijaa, joilla on ainutlaatuinen tietämys materiaaleista ja tuotantomenetelmistä ja jotka tekevät yhteistyötä kanssasi ratkaisun löytämiseksi.

NMC-konserni

NMC-konserni on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. Ratkaisumme ja tuotteemme tarjoavat mukavuutta ja suojaa parempaan elämään. NMC on perustettu vuonna 1950. Meitä on maailmanlaajuisesti yli 1600 henkilöä 25 toimipisteessä. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia, luotettavia ja korkealaatuisia tuotteita, joita tuemme laadukkailla palveluillamme.

Lisätietoja NMC-ryhmästä »

Tarinamme

NMC:n tarina alkaa vuonna 1950, kun yrittäjä Gert Noël perusti NMC: n pieneen kylään Belgiaan ja aloitti kaupan sodanjälkeisenä aikana. Hänen ensimmäinen yrittäjyysideansa oli yksinkertaistaa kotiäitien elämää tarjoamalla innovatiivista polyuretaanivaahdosta valmistettua pesusieniä.

Nykyään NMC on kasvanut johtavaksi ja kasvuhakuiseksi kansainväliseksi yritykseksi, joka on erikoistunut synteettisiin solumuoveihin. Lähes 70 vuoden ajan yritys on asettanut asiakkaat ja ihmiset toiminnan ytimeen ja kehittänyt yhä enemmän tuotteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja suojaa parempaan elämään. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Nykytilan haastaminen, vahvat arvot ja Noël-perintö ovat NMC: n tulevaisuuden kasvutavoitteiden perusta.

Tutustu arvoihimme »

 

Onnistumme yhdessä

Me NMC:ssä uskomme yhdessä onnistumiseen.
Tervetuloa mukaan – autamme sinua onnistumaan!

Ota yhteyttä

Ratkaisut

KÄYNTIOSOITE

Eturuskonkatu 2
33720 TAMPERE

NMC CELLFOAM OY

Y-tunnus 0203965-4
Yleiset myyntiehdot (pdf)
Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy