Umpisolumuovit

Umpisoluvaahtomuovit ovat erittäin monikäyttöisiä materiaaleja. Umpisoluinen rakenne ei ime vettä, on luonnostaan vesi-, pöly- ja ilmatiivis. Materiaali on erinomainen lämpö – ja kondenssieriste ja kestää hyvin kulutusta. Umpisolumuoveja käytetään tiivistykseen, eristykseen ja vaimennukseen. Laatuja on lukuisia.

Umpisolumuovit ovat erinomaisia lämpöeristeitä, koska niiden lämmönjohtavuus on jopa luokkaa 0,035-0,040 W/Km. Tiheydet ovat tyypillisesti 20 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Normaali lämmönkesto on -50°C – +95°C. Seos ja lisäaineilla saavutetaan myös tarvittavia erikoisominaisuuksia.  Materiaaleja voidaan myös lämpömuovata tai yhdistää toisiinsa eri laminointitekniikoilla. Materiaalit ovat työstettävissä haluttuun muotoon ja mittaan.

NOMALEN® UMPISOLUMUOVIT

Nomalen® – kemiallisesti ristiinsilloitettu polyeteeniumpisoluvaahtomuovi on kotimainen laatutuote. Nomalen®- materiaalia on saatavissa rulla- ja levytuotteina. Tiheydet vaihtelevat 28 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Värejä on useita.

AZOTE® VAAHTOMUOVIT

Valikoimassamme on myös erittäin laadukkaita fysikaalisesti ristiinsilloitettuja umpisoluvaahtomuoveja vaativiin olosuhteisiin ja ratkaisuihin. Materiaalien solurakenne on hienompi kuin kemiallisesti ristiin silloitetuilla polyeteenivaahtomuoveilla ja pinnanlaatu on sileämpi.

MUUT UMPISOLUMUOVIT

Polyeteenivaahtomuovilaatuja on lukuisia. Materiaalit ovat hyviä lämpöeristeitä ja tiivisteitä useaan käyttökohteeseen. Kysy lisää niin valitaan kohteeseesi oikea materiaali.

PAKKAUSMATERIAALIT

PE-LD– umpisoluiset ristiin silloittamattomat materiaalimme ovat erinomaisia etenkin erilaisiin pakkaussovelluksiin. Ne ovat keveitä ja helposti työstettäviä edullisia polyeteenisolumuoveja, joiden suojausominaisuudet ovat hyvät.

EVA UMPISOLUMUOVIT

Lisäämällä polyeteeniin hieman EVA:a saadaan lisättyä polyeteenin sitkeyttä. Materiaali on hieman kumisempi ja mekaaniset ominaisuudet normaalia polyeteeniä paremmat.

STRATOCEL WHISPER

Kevyt polyeteenivaahtomuovi, jonka solurakenne avataan erillisessä valmistusprosessissa. Materiaali on erittäin tehokas absorptiomateriaali. Kestää vaativia olosuhteita ja kosteutta sekä säilyttää kyvyn vaimentaa erinomaisesti myös matalataajuista ääntä

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi