Umpisolumuovit

Umpisolumuovit ovat erinomaisia lämpö- ja kondenssieristeitä ja kestävät hyvin kulutusta.

Umpisoluvaahtomuovit ovat erittäin monikäyttöisiä materiaaleja. Materiaalit ovat joustavia, huokoisia ja keveitä. Umpisoluinen rakenne on luonnostaan vesi-, pöly- ja ilmatiivis.

 

Umpisolumuoveja käytetään lukuisissa eri teollisuusratkaisuissa. Materiaaleja käytetään erilaisissa koneissa ja laitteissa lämpö- ja kylmäeristeinä, tiivisteinä, pakkausmateriaaleina, elintarvike- ja lääketieteellisiin sovelluksiin, vesi- ja urheiluvälineteollisuuteen ja monissa muissa käyttökohteissa.

Umpisolumuovien ominaisuudet vaihtelevat paljon riippuen laadusta. Umpisolumuovit ovat erinomaisia lämpöeristeitä, koska niiden lämmönjohtavuus on jopa luokkaa 0,035-0,040 W/Km. Tiheydet ovat tyypillisesti 20 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Normaali lämmönkesto on -50°C – +95°C. Seos ja lisäaineilla saavutetaan myös tarvittavia erikoisominaisuuksia. Materiaaleja voidaan myös lämpömuovata tai yhdistää toisiinsa eri laminointitekniikoilla. Materiaalit ovat työstettävissä haluttuun muotoon ja mittaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Muovilaadut

Umpisolumuovilaatuja on useita. Laadut eroavat toisistaan mm. tiheyden, solurakenteen, pinnanlaadun, muiden teknisten ominaisuuksiensa ja värin mukaan. Valikoimassamme on materiaalilaatuja hyvin pehmeästä lähes kivenkovaan ja eri laadut erilaisiin palo- ja lämpöolosuhteisiin.

Umpisolumuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Kemiallisesti ristiinsilloitettu polyeteeniumpisoluvaahtomuovi on erinomainen valinta lukuisiin käyttösovelluksiin. Umpisoluvaahtomuovia on saatavissa rulla- ja levytuotteina. Tiheydet vaihtelevat 28 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Värejä on useita.

AZOTE® vaahtomuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Valikoimassamme on myös erittäin laadukkaita fysikaalisesti ristiinsilloitettuja umpisoluvaahtomuoveja vaativiin olosuhteisiin ja ratkaisuihin. Materiaalien solurakenne on hienompi kuin kemiallisesti ristiinsilloitetuilla polyeteenivaahtomuoveilla ja pinnanlaatu on sileämpi.

Muut umpisolumuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Polyeteenivaahtomuovilaatuja on lukuisia. Materiaalit ovat hyviä lämpöeristeitä ja tiivisteitä useaan käyttökohteeseen. Kysy lisää, niin valitaan kohteeseesi oikea materiaali.

Lue lisää: polyeteeni

Pakkausmateriaalit

PYYDÄ TARJOUS »

PE-LD -umpisoluiset ristiinsilloittamattomat materiaalimme ovat erinomaisia etenkin erilaisiin pakkaussovelluksiin. Ne ovat keveitä ja helposti työstettäviä edullisia polyeteenisolumuoveja, joiden suojausominaisuudet ovat hyvät.

Lue lisää: pakkausmateriaalit

EVA umpisolumuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Lisäämällä polyeteeniin hieman EVA:a saadaan lisättyä polyeteenin sitkeyttä. Materiaali on hieman kumisempi ja mekaaniset ominaisuudet normaalia polyeteeniä paremmat.

Lue lisää: EVA-muovi

STRATOCEL WHISPER

PYYDÄ TARJOUS »

Kevyt polyeteenivaahtomuovi, jonka solurakenne avataan erillisessä valmistusprosessissa. Materiaali on erittäin tehokas absorptiomateriaali. Kestää vaativia olosuhteita ja kosteutta sekä säilyttää kyvyn vaimentaa erinomaisesti myös matalataajuista ääntä.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy