Solukumit ja vaimennusmatot

Solukumimateriaalit ovat joustavia, huokoisia ja pitkäikäisiä hyviä materiaaleja moniin eri käyttötarkoituksiin. Solukumilaatuja on useita. Solukumeilla saavutetaan hyvä kosteus-,lika- sekä ilmatiiveys eri tiivistyskohteissa. Solukumia voidaan käyttää mm. tiivisteissä, eristeissä ja pakkauksissa. Kumeilla on hyvä mekaaninen kestävyys sekä iskunvaimennusominaisuus. Kumeja käytetään kovissa olosuhteissa, joissa kumien ominaisuudet tulevat hyvin esille.

SOLU- JA KOVAKUMIT

Materiaaleina ovat mm. EPDM, CR, SBR ja NBR ja niiden seokset. Kovuus – ja lujuusluokkia on useampia. Materiaali valitaan käyttökohteen ja vaatimusten mukaan.

RASKASMATOT

Raskasmattoja käytetään rakenteissa etenevän värähtelyn vaimentamiseksi ja parantamaan ilmaääneneristävyyttä. Materiaaleja on rullissa ja levyissä.

BITUMIMATOT

Bitumimattomme ovat korkealuokkaisia. Värähtelynvaimennusmateriaalien valinta riippuu sovelluskohteesta, seinämän paksuudesta ja muista vaatimuksista.

BITUMIPAHVIT JA MONIKERROSMATERIAALIT

Ohuissa rakenteissa värähtelynvaimennukseen voidaan käyttää bitumipahveja. Paksummissa ja vaativimmissa kohteissa kerrosrakenteemme toimivat hyvin. Valikoimassamme useita erilaisia laatuja.

KUMIMATOT

Laaja kumimattovalikoimamme kattaa tarpeesi olosuhteista riippumatta. Kolikko ja TR- matot suoraan varastostamme tai valmiiksi mittoihin leikattuina vaikka lämpöeristeen kera.

Noisetek® ELASTE- tuoteperhe

Noisetek ELASTE ® – tuoteperheemme tarjoaa sinulle ylivertaista vaimennusta haastaviin kohteisiin. Katso tästä lisää.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi