Avosoluiset vaahtomuovit

Vaahtomuovilaadut ovat hyvin turvallisia ja kestäviä käyttää. Säänkestävyys on hyvä. Lämmönkestävyys on laaja -50°C – +100°C, lyhytaikaisesti jopa tätä alempi ja korkeampi. Vaahtomuovin syttymislämpötila on noin +420 °C. Vaahtomuoveja voidaan käyttää myös osana monikerrosratkaisuja. Pinnoittamalla materaali sopivasti voidaan nesteiden ja lian imeytyminen estää tai luoda edustava verhoilupinta. Kiinnitys sujuu helposti tarraliimalla.

POLYEETTERIVAAHTOMUOVIT

Laadut vaihtelevat tiheyden, solurakenteen, pehmeyden, kimmoisuuden ja muiden teknisten ominaisuuksien mukaan. Valinta tehdään käyttötarkoituksen ja vaatimusten mukaan.

POLYESTERIVAAHTOMUOVIT

Polyesterivaahtojen solurakenne on säännöllinen, niillä on korkea vetolujuus ja hyvä UV:n ja valonkesto. Laadut ovat yleensä parempia akustisissa sovelluksissa korkeamman ilmanvastuksen ansiosta.

ROUHEPURISTEET

Rouhepuristeet ovat kierrätetystä vaahtomuovista valmistettuja laatuja. Laatuja on useita 75 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Tarvittaessa on saatavissa myös palo- ja homesuojatut laadut.

MELAMIINIVAAHTOMUOVI

Melamiinivaahtomuovi on erittäin kevyt hyvät äänenvaimennusominaisuudet ja erinomaiset palo-ominaisuudet omaava vaahtolaatu. Materiaali on stabiili huonevalossa, sillä ei ole kellastumisriskiä

STRATOCEL WHISPER

Kevyt polyeteenivaahtomuovi, jonka solurakenne avataan erillisessä valmistusprosessissa. Materiaali on erittäin tehokas absorptiomateriaali. Kestää vaativia olosuhteita ja kosteutta sekä säilyttää kyvyn vaimentaa erinomaisesti myös matalataajuista ääntä

PVC JA MUUT

Pehmeää PVC vaahtoa käytetään mm. tiivisteissä. Superseal ja Hydro vaahtomuovit on tarkoitettu erikoissovelluksiin. Kysy lisää muista materiaaleista.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi