Avosoluiset vaahtomuovit

Sopivat laajalti eri sovelluksiin

Vaahtomuovilaatuja on runsaasti. Laadut vaihtelevat tiheyden, solurakenteen, pehmeyden, kimmoisuuden ja muiden teknisten ominaisuuksien mukaan. Valinta tehdään käyttötarkoituksen ja vaatimusten mukaan.

 

Vaahtomuovilaadut ovat hyvin turvallisia ja kestäviä käyttää. Säänkestävyys on hyvä. Lämmönkestävyys on laaja: -50°C – +100°C, lyhytaikaisesti jopa tätä alempi ja korkeampi. Vaahtomuovin syttymislämpötila on noin +420 °C. Vaahtomuoveja voidaan käyttää myös osana monikerrosratkaisuja. Pinnoittamalla materiaali sopivasti voidaan nesteiden ja lian imeytyminen estää tai luoda edustava verhoilupinta. Kiinnitys sujuu helposti tarraliimalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

 

Materiaalivalikoima

Materiaalivalikoimaamme kuuluu lukuisia eri avosoluisia vaahtomuovilaatuja. Vaahtomuovien nimitystä käytetään yleisesti tarkoittaen monia eri materiaaleja. Tuoteperhe on erittäin laaja.

Ominaista näille materiaaleille on keveys, joustavuus sekä hyvä ikääntymisen kesto.

Materiaaleja käytetään teollisuudessa monissa eri tarkoituksissa esimerkiksi tiivisteissä, ääni- ja lämpöeristeenä, ilman ja nesteiden suodatuksessa. Vaahtomuovit soveltuvat myös esimerkiksi pakkauksiin aroille tuotteille, täytemateriaaliksi, huonekalu- ja rakennusteollisuuteen jne.

Polyeetterivaahtomuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Laadut vaihtelevat tiheyden, solurakenteen, pehmeyden, kimmoisuuden ja muiden teknisten ominaisuuksien mukaan. Valinta tehdään käyttötarkoituksen ja vaatimusten mukaan.

Polyesterivaahtomuovit

PYYDÄ TARJOUS »

Polyesterivaahtojen solurakenne on säännöllinen, niillä on korkea vetolujuus ja hyvä UV:n ja valonkesto. Laadut ovat yleensä parempia akustisissa sovelluksissa korkeamman ilmanvastuksen ansiosta.

Rouhepuristeet

PYYDÄ TARJOUS »

Rouhepuristeet ovat kierrätetystä vaahtomuovista valmistettuja laatuja. Laatuja on useita 75 kg/m3 – 200 kg/m3 välillä. Tarvittaessa on saatavissa myös palo- ja homesuojatut laadut.

Melamiinivaahtomuovi

PYYDÄ TARJOUS »

Melamiinivaahtomuovi on erittäin kevyt, hyvät äänenvaimennusominaisuudet ja erinomaiset palo-ominaisuudet omaava vaahtolaatu. Materiaali on stabiili huonevalossa, sillä ei ole kellastumisriskiä.

Stratocel Whisper®

PYYDÄ TARJOUS »

Kevyt polyeteenivaahtomuovi, jonka solurakenne avataan erillisessä valmistusprosessissa. Materiaali on erittäin tehokas absorptiomateriaali. Kestää vaativia olosuhteita ja kosteutta sekä säilyttää kyvyn vaimentaa erinomaisesti myös matalataajuista ääntä

PVC ja muut

PYYDÄ TARJOUS »

Pehmeää PVC-vaahtoa käytetään mm. tiivisteissä. Superseal- ja Hydro-vaahtomuovit on tarkoitettu erikoissovelluksiin.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy