Uutiset

Kiitos vuodelle 2021

Vuoden lähentyessä loppuaan on hyvä muistella menneitä ja suunnata katsetta kohti uutta vuotta 2022. Tämän vuoden ollessa erityisen poikkeuksellinen ja ennalta-arvaamaton, olemme silti pärjänneet hyvin – yhdessä. Konsernimme toimitusjohtaja Hubert Bosten sanoikin: ”Pidetään fyysistä etäisyyttä, mutta ollaan henkisesti läheisiä” – ja niin me teimmekin. Tämä vuosi opetti meitä tukemaan toisiamme ja olemaan tiiviisti yhteistyössä, vaikka olimmekin etänä. Tuotantomme ei pysähtynyt vaikeinakaan aikoina, siitä iso kiitos heille.

Eristä, tiivistä ja suojaa eivät ole enää pelkästään meidän ydinosaamistamme ratkaisujen saralla, vaan myös osa meidän toimintatapojamme. Eristyimme etätöihin, tiivistimme tiimihenkeämme ja suojasimme toisiamme pitämällä turvavälejä, maskeja ja käyttämällä käsidesiä, kun kävimme toimistolla.

Vuodelta 2022 toivomme, että pysymme terveinä sekä fyysisesti että henkisesti. Toivomme uusia mielenkiintoisia projekteja ja uusia kohtaamisia. Toivotamme sinulle, rakas lukija, että toiveesi vuodelle 2022 toteutuvat ja että kohtaamme turvallisesti jälleen.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy