EVA-muovi sopii moneen käyttöön

EVA-muovilaatu (etyyli-vinyyli-asetaatti) on eteenin ja vinyyliasetaatin kopolymeeri. Se on elastomeerin tyyppinen pehmeä ja joustava monikäyttöinen materiaali, josta voi valmistaa esimerkiksi polvisuojia, kypärän pehmusteita, pohjallisia tai erilaisia varusteita terveydenhuoltoon. NMC Cellfoam etsii tarpeeseesi parhaiten sopivan materiaalin ja valmistaa siitä prototyypin sekä toteuttaa myös sarjatuotannon toivomassasi laajuudessa. Kerro meille tarpeestasi – pystymme varmasti etsimään oikean ratkaisun!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Mitä EVA-solumuovi on?

EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti) on umpisoluista, puolijäykkää solumuovia. Siinä on hieno, tasainen solurakenne ja se soveltuu käytettäväksi monissa ratkaisuissa. EVA-muovin etuja ovat joustavuus, pehmeys, hyvä säänkesto ja kemiallinen kestävyys. Lisäksi sillä on hyvät lämmöneristysominaisuudet, iskunvaimennuskyky sekä kelluvuus.

Miten EVA eroaa polyeteenistä?

EVA-muovilaatu on kimmoisampi ja pehmeämpi materiaali kuin polyeteeni. Muovien valmistuksessa muovilaatuja yleensä sekoitetaan keskenään, jolloin lopulliseen tuotteeseen saadaan eri laatujen hyötyjä. Vinyyliasetaatin suurempi pitoisuus EVA:ssa sekä EVA-pitoisuuden kasvattaminen XLPE-vaahtomuovissa parantavat tyypillisesti isku- ja repimislujuutta – ne lisäävät pehmeyttä, joustavuutta sekä pinnan kitkaa. EVA:n alhaisempi sulamispiste myös parantaa seoksen lämpömuovautuvuutta.

NMC Cellfoamin ammattilaiset auttavat materiaalivalinnoissa

NMC:llä on varastossa erilaisia EVA-solumuovilaatuja monissa eri väreissä ja eritiheyksisinä. Leikkaamme tarvittavat muodot ja paksuudet asiakkaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi – ammattilaisemme auttavat oikean materiaalin ja toteutustavan valinnassa, ja saat tuotteet valmiiksi suunniteltuina ja toteutettuina.

Ratkaisut

Yhteydenottolomake


  KÄYNTIOSOITE

  Eturuskonkatu 2
  33720 TAMPERE

  NMC CELLFOAM OY

  Y-tunnus 0203965-4
  Yleiset myyntiehdot (pdf)
  Laskutus- ja yhteystiedot (pdf)

  Copyright © 2022 NMC Cellfoam Oy