Eristeet ja eristys yksilöllisesti

Eristeet, tiivisteet ja tuotteiden suojaus ovat ydinosaamistamme. Nykyaikaiset eristeet parantavat energiatehokkuutta rakenteita eristämällä. Äänieristys luo miellyttävää äänimaisemaa. Toteutamme yksilölliset eristysratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Talotekniikassa ja rakentamisessa käytetyt eristys- ja tiivistysratkaisut ovat erikoisalaamme.

Olemme yksilöllisten eristeratkaisujen vahva osaaja

Eristeet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toimitamme sekä yksittäiskappaleet että suuret sarjat. Selvitämme käyttökohteen ja eristyksen vaatimukset – mitä enemmän saamme tietoa eristeen vaatimuksista ja käyttöolosuhteista, sitä kestävämmän ja onnistuneemman eristeratkaisun pystymme asiakkaalle tarjoamaan. Konsultoimme ja neuvomme asiakasta niin materiaalivalinnassa kuin työstö- ja jalostusprosessissa. Onpa eristyshaasteesi mikä tahansa, me löydämme siihen ratkaisun.

Eristeet ovat kovassa käytössä muun muassa talotekniikassa ja maanrakennuksessa.

Eristeet ja talotekniikka

Lämpöeristeitä ja äänieristeitä käytetään talotekniikassa hyvin paljon. Eristeitä hyödynnetään muun muassa talon seinissä, kattorakenteissa, alapohjassa sekä putkilinjastoissa. Meillä on valikoimassamme erilaisia ja eri tyylisiä eristeitä eri käyttötarkoituksiin. Jos valmista ratkaisua ei ole saataville, räätälöimme asiakkaalle yksilöllisen eristeratkaisun.

Maanrakennus

Olemme tiiviisti mukana maanrakennuksessa. Suunnittelemme ja toimitamme eristeratkaisuja muun muassa maamassojen ja tunnelien eristykseen. Eristeet, joita maanrakennuksessa käytetään eniten, ovat polyeteenit, styroksit ja polyuretaanit.

Lämmöneristys

Lämpöeristeenä käytettävän materiaalin tärkein ominaisuus on sen lämmöneristyskyky, jota mitataan lambda-arvolla (λ). Hyvältä eristemateriaalilta vaaditaan käyttökohteesta riippuen myös muita teknisiä ja mekaanisia ominaisuuksia, kuten hyvää kosteuden- ja vedenimemiskykyä, joustavuutta, muotoiltavuutta ja itsekantavuutta.

Ääneneristys

Äänieristyksellä pyritään vähentämään äänienergian siirtymistä tilasta toiseen eli lisäämään rakenteen ääneneristävyyttä. Eristävyys-arvolla R mitataan äänenpainetasojen (dB) eroa seinämän eri puolilla. Äänieristyksestä puhuttaessa voidaan tarkoittaa myös tietyn tilan äänenvaimennusta. Äänieristemateriaalit ovat huokoisia ja pehmeitä, ne absorboivat ääntä ja muuttavat tilassa esiintyvän äänen lämpöenergiaksi. Lue lisää äänieristyksestä »

Nykyaikaiset eristeet parantavat energiatehokkuutta

Eristeet, materiaalit ja tuoteperheet

Erilaiset solumuovit ja solukumit ovat elastisia ja vahvoja materiaaleja, joita hyödynnetään paljon eristeratkaisuissa. Me NMC Cellfoamilla olemme eristyksen ammattilaisia, neuvomme oikean materiaalin valinnassa oikeaan käyttökohteeseen. Laadukkaat ja toimivat eristeet, joihin asiakas on ehdottoman tyytyväinen, on päämäärämme.

Valitsemme eristemateriaalin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Emme ole sidottuja tiettyihin materiaaleihin – jalostamme eristeitä sekä omista materiaaleistamme että muiden toimittajien tuotteista.

Eristetuotteemme

  • Solumuovit ja solukumit
  • Climaflex ® -putkieriste
  • Insull Tube ® -putkieriste
  • Nomalen ® – umpisolumuovit
  • Valueristeet
  • Styroksi- ja polyuretaanilevyt

Avaa PDF-esite »

Laadukkaat eristeratkaisut NMC Cellfoam Oy:ltä

NMC Cellfoam on Skandinavian johtava solukumien ja solumuovien jatkojalosta, joka tarjoaa toimivat eristeet ja eristysratkaisut teollisuuden toimijoille toimialasta riippumatta. Lämpöeristeet, äänieristeet ja tiivisteet kaikkiin tarpeisiin.

Olemme aidosti ylpeitä ammattitaidostamme, työmenetelmistämme kuin myös tuotteidemme teknisestä ja esteettisestä laadusta. NMC Cellfoam on luotettava yhteistyökumppani, joka tuottaa asiakkaille kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja nopeallakin aikataululla.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi