Laadukkaat eristeet

Nykyaikaiset eristeet parantavat energiatehokkuutta rakenteita eristämällä. Äänieristys luo miellyttävää äänimaisemaa. Toteutamme yksilölliset eristysratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Talotekniikassa ja rakentamisessa käytetyt eriste- ja tiivistysratkaisut ovat erikoisalaamme.

Lämmöneristys

Lämpöeristeenä käytettävän materiaalin tärkein ominaisuus on sen lämmöneristyskyky, jota mitataan lambda-arvolla (λ). Hyvältä eristemateriaalilta vaaditaan käyttökohteesta riippuen myös muita teknisiä ja mekaanisia ominaisuuksia, kuten hyvää kosteuden- ja vedenimemiskykyä, joustavuutta, muotoiltavuutta ja itsekantavuutta.

 

Ääneneristys

Äänieristyksellä pyritään vähentämään äänienergian siirtymistä tilasta toiseen eli lisäämään rakenteen ääneneristävyyttä. Eristävyys-arvolla R mitataan äänenpainetasojen (dB) eroa seinämän eri puolilla. Äänieristyksestä puhuttaessa voidaan tarkoittaa myös tietyn tilan äänenvaimennusta. Äänieristemateriaalit ovat huokoisia ja pehmeitä, ne absorboivat ääntä ja muuttavat tilassa esiintyvän äänen lämpöenergiaksi.

 

Eristeet, materiaalit ja tuoteperheet

Erilaiset solumuovit ja solukumit ovat elastisia ja vahvoja materiaaleja, joita hyödynnetään paljon eristeratkaisuissa. Me NMC Cellfoamilla olemme eristyksen ammattilaisia, neuvomme oikean materiaalin valinnassa oikeaan käyttökohteeseen. Laadukkaat ja toimivat eristeet, joihin asiakas on ehdottoman tyytyväinen, on päämäärämme.

Eristetuotteemme

  • Solumuovit ja solukumit
  • Climaflex ® -putkieriste
  • Insull Tube ® -putkieriste
  • Nomalen ® – umpisolumuovit
  • Valueristeet
  • Styroksi- ja polyuretaanilevyt

Valitsemme eristemateriaalin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Emme ole sidottuja tiettyihin materiaaleihin – jalostamme eristeitä sekä omista materiaaleistamme että muiden toimittajien tuotteista.

Eristeiden käyttökohteet

Eristeet ovat kovassa käytössä muun muassa talotekniikassa ja maanrakennuksessa.

Eristeet ja talotekniikka

Lämpö- ja äänieristeitä käytetään talotekniikassa hyvin paljon. Eristeitä hyödynnetään muun muassa talon seinissä, kattorakenteissa, alapohjassa sekä putkilinjastoissa. Meillä on valikoimassamme erilaisia ja eri tyylisiä eristeitä eri käyttötarkoituksiin. Jos valmista ratkaisua ei ole saataville, räätälöimme asiakkaalle yksilöllisen eristeratkaisun.

Maanrakennus

Olemme tiiviisti mukana maanrakennuksessa. Suunnittelemme ja toimitamme eristeratkaisuja muun muassa maamassojen ja tunnelien eristykseen. Eristeet, joita maanrakennuksessa käytetään eniten, ovat polyeteenit, styroksit ja polyuretaanit.

Olemme yksilöllisten eristeratkaisujen vahva osaaja

Eristeet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Toimitamme sekä yksittäiskappaleet että suuret sarjat. Selvitämme käyttökohteen ja eristeen vaatimukset – mitä enemmän saamme tietoa eristeen vaatimuksista ja käyttöolosuhteista, sitä kestävämmän ja onnistuneemman eristeratkaisun pystymme asiakkaalle tarjoamaan. Konsultoimme ja neuvomme asiakasta niin materiaalivalinnassa kuin työstö- ja jalostusprosessissa. Onpa eristyshaasteesi mikä tahansa, me löydämme siihen ratkaisun.

Laadukkaat eristeet NMC Cellfoam Oy:ltä

Eristeet, tiivisteet ja tuotteiden suojaus ovat ydinosaamistamme. NMC Cellfoam on Skandinavian johtava solukumien ja solumuovien jatkojalosta, joka tarjoaa toimivat ratkaisut teollisuuden toimijoille toimialasta riippumatta.

Olemme aidosti ylpeitä ammattitaidostamme, työmenetelmistämme kuin myös tuotteidemme teknisestä ja esteettisestä laadusta. NMC Cellfoam on luotettava yhteistyökumppani, joka tuottaa asiakkaille kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja nopeallakin aikataululla.

YHTEYSTIEDOT
NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4
FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi