Äänieristys ammattitaidolla

 

Tilanteesta riippuen äänieristys joko eristää tai vaimentaa melunlähteestä syntyvää ääntä. Oikeilla materiaaleilla ja materiaaliyhdistelmillä tuotteesta syntyvä ääni, värähtely ja niiden vaikutus ympäristöön voidaan minimoida tehokkaasti. NMC Cellfoam tarjoaa ääneneristykseen yksilöllisiä ratkaisuja ja suunnittelupalveluita. Autamme asiakkaitamme materiaalien ja eristerakenteen suunnittelussa ja valitsemaan oikeanlaiset äänieristeet, jotta lopputulos on toimiva ja halutunlainen.

Äänieristys ja Noisetek® ELASTE- tuoteperhe

Noisetek® ELASTE- tuoteperhe

Noisetek ELASTE ® – tuoteperheemme tarjoaa sinulle ylivertaista vaimennusta haastaviin kohteisiin.

Tutustu Noisetek ELASTE – esiteeseen tästä.

Tutustu TDS of Noisetek ELASTE R

Äänieristys ja värähtelynvaimennus

VÄRÄHTELYNVAIMENNUS

Runkoääni (värähtely) voidaan vaimentaa rakenteissa erilaisilla materiaaleilla ja ratkaisuilla. Kysy lisää.

Äänieristys ammattitaidolla

ÄÄNENERISTYS

Äänieristeillä parannetaan seinämän ääneneristävyyttä. Eristävyyden mittana käytetään eristävyyttä R, joka ilmaisee äänenpainetasojen eron (dB) seinämän eri puolilla.

Äänieristys ja absorptiomateriaalit

ABSORPTIOMATERIAALIT

Tarjoamme erittäin laajan materiaalivalikoiman erilaisia ääntä vaimentavia absorptiomateriaaleja.

Äänieristys ja akustiikkapaneelit

AKUSTIIKKAPANEELIT

Valmistamme asiakaslähtöisesti erilaisia akustiikkapaneeleita seinille ja kattoon. Pyydä meiltä tarjous tarpeeseesi.

Ilma- ja runkoäänen äänieristys

Äänieristys pyrkii pienentämään äänen kulkeutumista tilasta toiseen eli käytännössä lisäämään seinämän ääneneristävyyttä. Ääneneristävyyttä mitataan eristävyydellä R, joka osoittaa äänenpainetasojen eli desibelien (dB) eron seinämän eri puolilla.

Kun runkoon tai seinämään kohdistuu energiaa, aiheuttaa se värähtelyä, joka puolestaan siirtyy rakenteen toiselle puolelle ja purkautuu äänenä. Runkorakenteet ja seinämät tulee eristää oikeilla materiaaleilla ja rakenteilla, jotta energia ei kulkeudu pinnasta toiseen ja äänieristys on toimivaa.

Ilma- ja runkoäänen vaimentaminen

Seinämien oikeanlainen äänieristys ei vaikuta itse tilan melutasoon. Kun tilan melutasoa halutaan laskea, puhutaan äänenvaimennuksesta. Huokoisat ja pehmeät materiaalit ovat ideaalisia äänenvaimennusmateriaaleja; ne absorboivat ääntä ja muuttavat tilassa syntyvän äänienergian lämmöksi.

Äänieristemateriaalit ja niiden ominaisuudet

Äänieristys toimii massan ehdoilla: mitä suurempi on materiaalin massa, sen parempi on sen äänenvaimennuskyky. Äänieristemateriaaleja on lukuisia, joilla kaikilla on omat hyvät ominaisuudet ja käyttökohteet. Äänieristeissä käytetään muun muassa raskaita polymeeripohjaisia materiaaleja, raskasmattoja, huokoisia avosoluisia vaahtomuoveja, tekstiilejä ja villoja.

Äänieristeiden käyttösovellukset

Kun melu on häiriöksi sinulle tai asiakkaallesi, me autamme sinua oikean ratkaisun löytämisessä, äänieristeen suunnittelussa sekä materiaalivalinnassa.

Kone- ja laiteteollisuus

Koneiden ja laitteiden melun ja värähtelyn vaimennuksessa olemme parhaimmillamme. Koneiden ja laitteiden moottoriäänet eristetään ympäristöstä rakenteilla, jotka suunnitellaan ja mitoitetaan optimaalisesti halutulle taajuusalueelle. Tärinänvaimennukseen laitteissa hyödynnetään muun muassa elastisia kumivaimentimia.

Noisetek ELASTE ® tarjoaa ylivertaista äänenvaimennusta haastaviinkin kohteisiin.

Rakennusteollisuus

Toimitamme raskasmattoja ja äänieristeitä rakennusteollisuuden ääneneristystarpeisiin. Muun muassa ovien rakenteet on syytä eristää kunnolla. Lattiapinnoitteiden alle asennetaan solumuoveja tai vastaavia vaimentamaan askeleista aiheutuvaa runkovärähtelyä.

Me löydämme parhaat ratkaisut

Toimitamme eristeitä ja äänieristysratkaisuja sadoille laadukkaille kotimaisille teollisuuden toimijoille. Täytämme asiakkaidemme korkeat vaatimustasot nopeassakin aikataulussa. Materiaali- ja jalostusteknologiaosaaminen ovat meillä erinomaisesti hallussa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja luotettavasti.

NMC Cellfoam – luotettava äänieristysammattilainen

Jalostamme äänieristeitä 50 vuoden kokemuksella. Kun äänieristys, äänenvaimennus tai akustiikka on yrityksesi tai asiakkaasi haasteena, seuraa tyytyväisten asiakkaidemme esimerkkiä ja ota yhteyttä.

YHTEYSTIEDOT

NMC Cellfoam Oy Eturuskonkatu 2 33720 TAMPERE Y-tunnus 0203965-4

FBiconTwittericonyoutubeiconpinticon
Tiivisteet | Äänieristys | Solukumi | Eristeet | Solumuovi